Szolgáltatások

Személyre szabott gyógyító meditáció 

Mielőtt leszületsz a  földre feladatokat, csomópontokat választasz, ezeket meg kell élni, hogy fejlődhess. Majd kiválasztod a szüleidet, ők lesznek a családi karma. A lelked is hoz előző életből karmákat, karmikus csomagokat, hogy mi az amit még helyre kell hoznod. És itt vannak  a jelen életünkből összeszedett csomagjaink, amit megszületésünktől gyűjtöttünk. Ezeket a forrásemlékeket keressük  meditatív utaztatással, majd oldjuk az ott keletkezett hitrendszereket, programokat, mintákat, melyek kihatnak a mindennapjainkra, életminőségünkre, kapcsolatainkra.

Néhány téma ezek közül:

-gyerekkel, házastárssal, szülőkkel kapcsolatban levő konfliktus
-párkapcsolati blokkok, párkapcsolat hiánya
-szexuális blokkok, devianciák
-gyermekvállalási nehézségek
-munkahelyi problémák
-szeretetlenség, boldogtalanság
-önbüntető mechanizmusok
-nem vagyok elég jó, kevés vagyok érzése
-anyagi nehézségek
-céltalanság,hasztalanság érzése
-dohányzás, alkohol, egyéb függőségek
-önbizalomhiány
-félelmek, fóbiák
-tanulási nehézségek
-kisgyermekkori magatartási, viselkedési problémák
-stb.....

Az oldódás, felszabadulás, elengedés, változás azonnali eredményeket hoz. Amit szellemi szinten létrehozunk azonnal megjelenik a fizikai világunkban.

Egy személyre szabott meditatív utaztatás, gyógyítás, a  szeretet terében 2-3 órát vesz igénybe.

A legtisztább Isteni  tiszta szeretettel dolgozunk.

Egy alkalom, hogy csodákat hozz létre az életedben, hogy azt az életet éld amire mindig is vágytál, 2-3 órát vesz igénybe.

Egy alkalom/  20000 Ft.


Online, személyre szabott gyógyító meditáció

Mivel, hogy minden energia. Ugyan azon a folyamaton megyünk keresztül, mint a személyes gyógyító meditációnál.
Bárhol is élsz a világban a földön, nem kell hogy itt legyél mellettem ahhoz, hogy megtudjuk változtatni életed bármely területét.
Egyedi megismételhetetlen Isteni csoda lények vagyunk. 
Multidimenzionális  lények. Azért születtünk a földre, hogy tapasztaljunk, szeressünk, hogy megértsük végre, társteremtők vagyunk.
Egy alkalom a szeretet terében, ahol megváltoztatjuk a mintáidat, hiedelmeidet, programjaidat, az életedet, 2-3 órát igényel.
A legtisztább Isteni szeretetben egy alkalom/ 20000 Ft.


Csoportos, közös gyógyító meditáció

 A  csoportos, közös meditációk, egy tematikára vannak felfűzve és a szerint haladunk, gyógyulunk. Teljesen vezetett meditáció, az elejétől a végéig. A 8-as csakrával megyünk le delta agyhullámra, ahol hozzáférünk a tudatalattihoz, hogy változásokat tudjunk létrehozni.
Sok féle, fajta témán haladunk pl. szívnyitó meditáció rendszeresen van. Hiszen elég 1-2 megélt sérelem, máris tudatalatt bezárjuk a szívünket.
Megbocsátás, félelmek elengedése, bőség manifesztálása. Újjászületés meditáció is az egyik legfontosabb, hiszen minden itt felnőttként megélt problémánknak a gyökere onnan ered. Haladunk anyával és apával a kapcsolat gyógyításában. Mindent érintünk ami ahhoz kell, hogy örömben, boldogságban, szerelemben, szeretetben, könnyed bőségben éljünk.
Egy alkalom  másfél két óra.
Egy csoportos csodás utazás, gyógyítás/ 3500 Ft.


Újjászületés program


Minden életterületünk, problémánk visszavezethető a születésre.

A születés szakaszainál megélt élményekhez köthetőek a nehézségeink, elakadásaink , akár a siker megélése, akár a nőiesség, férfiasság, a szexualitás, hogy tudok elindítani új dolgokat az életemben, mennyire tudom engedni az örömöt boldogságot, mindenre hatással van az életünkben.

A születés folyamán pl. ha beragadunk a csatornába és kitolnak bennünket, ( ilyen sokszor előfordult az elmúlt 20-30 évben )  egyik tünete, hogy mindig elmegyünk a falig, hiába előtte meglehetne állni és ott van a megoldás, nem tudjuk. Azt éljük meg ilyenkor, hogy görcsösen, nehézkesen mennek, indulnak be az életünknek különböző területei. Az az érzés, hogy nehéz, nem megy.

A születési folyamatunk nagyon fontos hiszen az az első imprinting. Ezeket az életünkben újra és újra ismételjük.

Sok  szeretettel várlak ha szeretnéd megváltoztatni az éltedet, hogy azt az életet éld amire mindig is vágytál.

Az újjászületés  gyógyító meditáció 2-3 órát vesz igénybe, amikor finoman, tiszta  Isteni szeretettel dolgozunk a térben, ahol újból átéled azt a csodát, hogy megismételhetetlen Isteni  lény vagy.

Egy alkalom/ 20000 Ft.
Kisgyermekkori magatartási, viselkedési zavarok, nehézségek gyógyítása


Fantasztikus azonnali,  eredményeket érünk el kisgyermekeknél is a forrásemlék kereséssel, gyógyítással. Hiszen nekik is megvannak azok a tudatalatti programjaik , karmikus  csomagjaik , előző életekből, jelen életükből,  amik irányítják a a hiteiket, mintáikat. Ezeket a forrásemlékeket gyógyítjuk, amik aztán kihatnak a gyerekek teljes egész életére, magatartására, viselkedésére, tanulására mindenre.

Ha már itt gyerekkorban tiszta szeretettel töltjük fel, változtatjuk meg a hiteiket, mintáikat, programjaikat..Felnőttként és már  gyerekként is,   az igazi valódi örömöt, boldogságot, Isteni szerelmet, feltétel nélküli szeretetet és korlátlan bőséget fogja megélni, megtapasztalni az életében. Hiszen addigra  amik gátolták hogy beengedje az életébe  a tiszta Isteni szeretetet, már ott lesz. És ez egy csodás, boldog  életnek a kezdete.

Sok örömmel, Isteni  szeretettel várom a kisgyermekeket is erre a csodás, meditatív utazásra, gyógyításra.

Egy alkalom, a legtisztább Isteni szeretet terében, ahol megváltoztatjuk az életedet,  2- 3 órát igényel / 20000 Ft.