Szolgáltatások

Úgy érzed nem haladsz előre, nem éled meg a boldogságot, örömöt, szerelmet, bőséget, egészséget teljes valójában? Gyere, teremtsük meg együtt, téged támogatva, emelve, azt az életet, amire már nagyon régen vágysz. 

Őszinte, tiszta szeretettel, együttérzessel, megtartással, tisztetelettel, bizalommal és hittel várlak.  


Személyre szabott gyógyító meditáció

Mielőtt leszületsz a földre feladatokat, csomópontokat választasz, amiket meg kell élni, hogy fejlődhess. Majd kiválasztod a szüleidet, ők lesznek a családi karma. A lelked is hoz előző életből karmákat, karmikus csomagokat, hogy mi az amit még helyre kell hoznod. És itt vannak a jelen életünkből összeszedett csomagjaink, amit megszületésünktől gyűjtöttünk. Ezeket a forrásemlékeket keressük meditatív utaztatással, majd oldjuk az ott keletkezett hitrendszereket, programokat, mintákat, melyek kihatnak a mindennapjainkra, életminőségünkre, kapcsolatainkra.

Néhány téma ezek közül:

o  gyerekkel, házastárssal, szülőkkel kapcsolatban levő konfliktus
o  párkapcsolati blokkok, párkapcsolat hiánya
o  szexuális blokkok, devianciák
o  gyermekvállalási nehézségek
o  munkahelyi problémák
o  szeretetlenség, boldogtalanság
o  önbüntető mechanizmusok
o  nem vagyok elég jó, kevés vagyok érzése
o  anyagi nehézségek
o  céltalanság,hasztalanság érzése
o  dohányzás, alkohol, egyéb függőségek
o  önbizalomhiány
o  félelmek, fóbiák
o  tanulási nehézségek
o  kisgyermekkori magatartási, viselkedési problémák

Az oldódás, felszabadulás, elengedés, változás azonnali eredményeket hoz. Amit szellemi szinten létrehozunk azonnal megjelenik a fizikai világunkban.

Egy személyre szabott meditatív utaztatás, gyógyítás, a szeretet terében 2-3 órát vesz igénybe.

A legtisztább Isteni tiszta szeretettel dolgozunk.

Egy alkalom, hogy csodákat hozz létre az életedben, hogy azt az életet éld amire mindig is vágytál.
Másfél-két   órát vesz igénybe.

Egy alkalom / 23.000 Ft

Szeretettel, áldással.

Online, személyre szabott gyógyító meditáció

Mivel, hogy minden energia, ugyan azon a folyamaton megyünk keresztül, mint a személyes gyógyító meditációnál.

Bárhol is élsz a világban a földön, nem kell hogy itt legyél mellettem ahhoz, hogy megtudjuk változtatni életed bármely területét. Egyedi megismételhetetlen Isteni csoda lények vagyunk. Multidimenzionális lények. Azért születtünk a földre, hogy tapasztaljunk, szeressünk, hogy megértsük végre, társteremtők vagyunk.

Egy alkalom a szeretet terében, ahol megváltoztatjuk a mintáidat, hiedelmeidet, programjaidat, az életedet a legtisztább Isteni szeretetben.
Másfél-két   órát igényel.

Egy alkalom / 23.000 Ft.

Szeretettel, áldással.

Csoportos, közös gyógyító meditáció

A csoportos, közös meditációk egy tematikára vannak felfűzve és a szerint haladunk, gyógyulunk. Teljesen vezetett meditáció, az elejétől a végéig. A 8-as csakrával megyünk le delta agyhullámra, ahol hozzáférünk a tudatalattihoz, hogy változásokat tudjunk létrehozni. 

Sok féle, fajta témán haladunk pl. szívnyitó meditáció rendszeresen van. Hiszen elég 1-2 megélt sérelem, máris tudatalatt bezárjuk a szívünket. 
Megbocsátás, félelmek elengedése, bőség manifesztálása.
Újjászületés meditáció is az egyik legfontosabb, hiszen minden itt felnőttként megélt problémánknak a gyökere onnan ered.
Haladunk anyával és apával a kapcsolat gyógyításában.

Mindent érintünk ami ahhoz kell, hogy örömben, boldogságban, szerelemben, szeretetben, könnyed bőségben éljünk.
Egy alkalom 2-3 óra.

Egy csoportos csodás utazás, gyógyítás / 7000  Ft.

Szeretettel, áldással.

Újjászületés gyógyító meditáció

Minden életterületünk, problémánk visszavezethető a születésre.

A születés szakaszainál megélt élményekhez köthetőek a nehézségeink, elakadásaink , akár a siker megélése, akár a nőiesség, férfiasság, a szexualitás, hogy tudok elindítani új dolgokat az életemben, mennyire tudom engedni az örömöt boldogságot, mindenre hatással van az életünkben.

A születés folyamán pl. ha beragadunk a csatornába és kitolnak bennünket, ( ilyen sokszor előfordult az elmúlt 20-30 évben ) egyik tünete, hogy mindig elmegyünk a falig, hiába előtte meglehetne állni és ott van a megoldás, nem tudjuk. Azt éljük meg ilyenkor, hogy görcsösen, nehézkesen mennek, indulnak be az életünknek különböző területei. Az az érzés, hogy nehéz, nem megy.

A születési folyamatunk nagyon fontos hiszen az az első imprinting. Ezeket az életünkben újra és újra ismételjük.

Sok szeretettel várlak ha szeretnéd megváltoztatni az éltedet, hogy azt az életet éld amire mindig is vágytál.

Az újjászületés gyógyító meditáció másfél-két  órát vesz igénybe, amikor finoman, tiszta Isteni szeretettel dolgozunk a térben, ahol újból átéled azt a csodát, hogy megismételhetetlen Isteni lény vagy.

Egy alkalom / 23.000 Ft.

Szeretettel, áldással.

Kisgyermekkori magatartási, viselkedési zavarok, nehézségek gyógyítása

Fantasztikus, azonnali eredményeket érünk el kisgyermekeknél is a forrásemlék kereséssel, gyógyítással. Hiszen nekik is megvannak azok a tudatalatti programjaik, karmikus csomagjaik, előző életekből, jelen életükből, amik irányítják a hiteiket, mintáikat.
Ezeket a forrásemlékeket gyógyítjuk, amik aztán kihatnak a gyerekek teljes egész életére, magatartására, viselkedésére, tanulására és mindenre.

Ha már itt gyerekkorban tiszta szeretettel töltjük fel, változtatjuk meg a hiteiket, mintáikat, programjaikat... Felnőttként és már gyerekként is, az igazi valódi örömöt, boldogságot, Isteni szerelmet, feltétel nélküli szeretetet és korlátlan bőséget fogja megélni, megtapasztalni az életében. Hiszen addigra amik gátolták hogy beengedje az életébe a tiszta Isteni szeretetet, már ott lesz.
És ez egy csodás, boldog életnek a kezdete.

Sok örömmel, Isteni szeretettel várom a kisgyermekeket is erre a csodás, meditatív utazásra, gyógyításra.

Egy alkalom, a legtisztább Isteni szeretet terében, ahol megváltoztatjuk az életedet, másfél-két  órát igényel.

Egy alkalom / 23.000 Ft.

Szeretettel, áldással.

Kvantum -Szellemi-Reiki  energetikai   kezelés, gyógyítás egyben 


A testünk tökéletes jelzőrendszer. Azonnal megmutatja  ha valami  nincs rendben.  

Az  energetikai gyógyítás gondoskodik arról, hogy  szunnyadó öngyógyító erőink feléledjenek, és Rendet tegyenek a rendszerben.   Az összehangolódás pillanatában válik Rend a rendetlenségben.  Körülöttünk úgynevezett energia mezők vannak, melyek folyamatosan változnak.

Az energetikai gyógyítás a tudatosság egyik formájának ( az elmének) azon képessége, hogy spontán  módon kijavítsa a tudatosság egy másik formájában ( a testben)  jelentkező hibákat.

Az ember egy energiarendszer, mely az Univerzum része, ezzel energetikai kapcsolatban van, mely-oda  vissza kölcsönhatásban van.

A világegyetemben minden ugyanabból az energiából, elektromágneses rezgésekből áll.


A domb a természet,  a szék az emberi test, nem más, mint összesűrűsödött energia, így már anyagszerű kézzelfogható.  A levegő, a gondolatok, álmok finomabb energiák, megfoghatatlanok.   Mégis minden egy, elektromágneses rezgés.    Amikor minden Rendben van, minden  harmonikusan  rezeg.

Bizonyos körülmények hatására azonban ez a harmónia  felborulhat, ám energetikai gyógyítással  helyrehozható.

Ha fél  Valaki valamitől, ha fájdalmak gyötrik, annak  valami oka van, rezgései nem véletlenül  váltak rendszertelenné.

Energetikai  gyógyítás  közben  letesszük a lelki terheinket, kisebbrendűségű érzéseinket, félelmeinket, bűntudatunkat, gyűlöletünket és  megtisztult lélekkel  a szellemvilágban megkapjuk az Égiektől a kívánt  segítséget, szellemi segítőinktől.  Amit az energetikai gyógyítás  alakalmával szellemi szinten kijavítunk, az átvetül a fizikai testre.  A gyógyulni vágyó személy hite alapján, sejt újratermelődéssel, percek vagy pár hónap alatt  teljesen meggyógyul.

Energia közvetítés történik oda, ahol szükség  van Isteni gyógytó erőre. A személy szellemén végzett energetikai munka, különböző  energetikai beavatkozások, szellemi tudat erejét  működtetve , Angyali  segítséggel.


Energetikai gyógyítások tele megmagyarázhatatlan  csodával.

Felébrednek alvó öngyógyító erőink és Rendet tesznek a rendszerben, összeáll az EGÉSZSÉG ! 


Alkalmazható a Kvantum-Szellemi-Reiki  Energia Gyógyítás:


-különböző eredetű fájdalmak csillapítására

-akut  problémákra, ha gyors segítség kell a gyógyulási folyamat támogatására

-hosszabb ideje fennálló tünetek esetén

-pszichoszomatikus  tünetek széles skálája, melyet sokszor a stressz okoz

-érzelmi egyensúlytalanságok, zavaró negatív gondolatok

-káros szokások elengedése

-stresszoldás

-méregtelenítés

-megelőzés

-egyensúlyba hoz, nyugalom jólét érzését hozza létre

-erősíti az immunrendszert

-mentális jólétet, harmóniát eredményez

-élénkíti  testet, lelket, helyreállítja a szervezet természetes életenergiáját, egyensúlyát

-kiegyensúlyozottság, energikusság..............


Hogyan is történik?

Fekve, ruhában, kényelmesen fekve, halk meditációs zenével  kisérve. Egy mély másfajta  tudatállapotban ellazulva, akár lehet bele is alszol.

Ezek a kezelések beszélgetésekkel  kezdődnek és ezután a legtisztább Isteni szeretettel  kezdjük el, megyünk bele a szellemi szintű gyógyításba, ami  megjelenik a fizikai testünkben is.  Hiszen a testi-lelki-szellemi egészségünk  nem választható szét. Amit helyreállítottunk szellemi szinten a felborult Rendet, akár szervek szintjén is, sejt szinten, a fizikai testünkön is megjelennek, Rend  vagyis az egység az EGÉSZSÉG, eltűnnek a betegségek, problémák, fájdalmak.

Itt is kell a türelem és együttérzés Ön-magunk felé  hiszen ez egy folyamat, kinél kevesebb kinél több időre van szükség a TELJESSÉG eléréséhez.


A csoda itt van, minden helyreállítható ha hiszel, bízol Ön-magadban, a testedben-lelkedben-szellemedben az életedben.

A test öngyógyító folyamatai beindulnak, a kezelés során pedig pontosan az történik Veled, amire  Neked a leginkább szükséged van a TELJESSÉGHEZ, EGÉSZSÉGHEZ  testileg-lelkileg-szellemileg is.


Egy kezelés  a legtisztább Isteni szeretetben másfél-két  órát igényel, ahol megváltozik az egész életed, tested, sejtjeid, és megékezel a csodákba, a teljességbe a tökéletes EGÉSZSÉGBE.

Egy alkalom /  23.000 Ft.

Szeretettel, áldással.