Szolgáltatások

Úgy érzed nem haladsz előre, nem éled meg a boldogságot, örömöt, szerelmet, bőséget, egészséget teljes valójában? Gyere, teremtsük meg együtt, téged támogatva, emelve, azt az életet, amire már nagyon régen vágysz. 

Őszinte, tiszta szeretettel, együttérzessel, megtartással, tisztetelettel, bizalommal és hittel várlak.  


Személyre szabott gyógyító meditáció

Mielőtt leszületsz a földre feladatokat, csomópontokat választasz, amiket meg kell élni, hogy fejlődhess. Majd kiválasztod a szüleidet, ők lesznek a családi karma. A lelked is hoz előző életből karmákat, karmikus csomagokat, hogy mi az amit még helyre kell hoznod. És itt vannak a jelen életünkből összeszedett csomagjaink, amit megszületésünktől gyűjtöttünk. Ezeket a forrásemlékeket keressük meditatív utaztatással, majd oldjuk az ott keletkezett hitrendszereket, programokat, mintákat, melyek kihatnak a mindennapjainkra, életminőségünkre, kapcsolatainkra.

Néhány téma ezek közül:

o  gyerekkel, házastárssal, szülőkkel kapcsolatban levő konfliktus
o  párkapcsolati blokkok, párkapcsolat hiánya
o  szexuális blokkok, devianciák
o  gyermekvállalási nehézségek
o  munkahelyi problémák
o  szeretetlenség, boldogtalanság
o  önbüntető mechanizmusok
o  nem vagyok elég jó, kevés vagyok érzése
o  anyagi nehézségek
o  céltalanság,hasztalanság érzése
o  dohányzás, alkohol, egyéb függőségek
o  önbizalomhiány
o  félelmek, fóbiák
o  tanulási nehézségek
o  kisgyermekkori magatartási, viselkedési problémák

Az oldódás, felszabadulás, elengedés, változás azonnali eredményeket hoz. Amit szellemi szinten létrehozunk azonnal megjelenik a fizikai világunkban.

Egy személyre szabott meditatív utaztatás, gyógyítás, a szeretet terében 2-3 órát vesz igénybe.

A legtisztább Isteni tiszta szeretettel dolgozunk.

Egy alkalom, hogy csodákat hozz létre az életedben, hogy azt az életet éld amire mindig is vágytál.
2-3 órát vesz igénybe.

Egy alkalom / 20.000 Ft

Online, személyre szabott gyógyító meditáció

Mivel, hogy minden energia, ugyan azon a folyamaton megyünk keresztül, mint a személyes gyógyító meditációnál.

Bárhol is élsz a világban a földön, nem kell hogy itt legyél mellettem ahhoz, hogy megtudjuk változtatni életed bármely területét. Egyedi megismételhetetlen Isteni csoda lények vagyunk. Multidimenzionális lények. Azért születtünk a földre, hogy tapasztaljunk, szeressünk, hogy megértsük végre, társteremtők vagyunk.

Egy alkalom a szeretet terében, ahol megváltoztatjuk a mintáidat, hiedelmeidet, programjaidat, az életedet a legtisztább Isteni szeretetben.
2-3 órát igényel.

Egy alkalom / 20.000 Ft.

Csoportos, közös gyógyító meditáció

A csoportos, közös meditációk egy tematikára vannak felfűzve és a szerint haladunk, gyógyulunk. Teljesen vezetett meditáció, az elejétől a végéig. A 8-as csakrával megyünk le delta agyhullámra, ahol hozzáférünk a tudatalattihoz, hogy változásokat tudjunk létrehozni. 

Sok féle, fajta témán haladunk pl. szívnyitó meditáció rendszeresen van. Hiszen elég 1-2 megélt sérelem, máris tudatalatt bezárjuk a szívünket. 
Megbocsátás, félelmek elengedése, bőség manifesztálása.
Újjászületés meditáció is az egyik legfontosabb, hiszen minden itt felnőttként megélt problémánknak a gyökere onnan ered.
Haladunk anyával és apával a kapcsolat gyógyításában.

Mindent érintünk ami ahhoz kell, hogy örömben, boldogságban, szerelemben, szeretetben, könnyed bőségben éljünk.
Egy alkalom 1,5-2 óra.

Egy csoportos csodás utazás, gyógyítás / 3.500 Ft.

Újjászületés gyógyító meditáció

Minden életterületünk, problémánk visszavezethető a születésre.

A születés szakaszainál megélt élményekhez köthetőek a nehézségeink, elakadásaink , akár a siker megélése, akár a nőiesség, férfiasság, a szexualitás, hogy tudok elindítani új dolgokat az életemben, mennyire tudom engedni az örömöt boldogságot, mindenre hatással van az életünkben.

A születés folyamán pl. ha beragadunk a csatornába és kitolnak bennünket, ( ilyen sokszor előfordult az elmúlt 20-30 évben ) egyik tünete, hogy mindig elmegyünk a falig, hiába előtte meglehetne állni és ott van a megoldás, nem tudjuk. Azt éljük meg ilyenkor, hogy görcsösen, nehézkesen mennek, indulnak be az életünknek különböző területei. Az az érzés, hogy nehéz, nem megy.

A születési folyamatunk nagyon fontos hiszen az az első imprinting. Ezeket az életünkben újra és újra ismételjük.

Sok szeretettel várlak ha szeretnéd megváltoztatni az éltedet, hogy azt az életet éld amire mindig is vágytál.

Az újjászületés gyógyító meditáció 2-3 órát vesz igénybe, amikor finoman, tiszta Isteni szeretettel dolgozunk a térben, ahol újból átéled azt a csodát, hogy megismételhetetlen Isteni lény vagy.

Egy alkalom / 20.000 Ft.

Kisgyermekkori magatartási, viselkedési zavarok, nehézségek gyógyítása

Fantasztikus, azonnali eredményeket érünk el kisgyermekeknél is a forrásemlék kereséssel, gyógyítással. Hiszen nekik is megvannak azok a tudatalatti programjaik, karmikus csomagjaik, előző életekből, jelen életükből, amik irányítják a hiteiket, mintáikat.
Ezeket a forrásemlékeket gyógyítjuk, amik aztán kihatnak a gyerekek teljes egész életére, magatartására, viselkedésére, tanulására és mindenre.

Ha már itt gyerekkorban tiszta szeretettel töltjük fel, változtatjuk meg a hiteiket, mintáikat, programjaikat... Felnőttként és már gyerekként is, az igazi valódi örömöt, boldogságot, Isteni szerelmet, feltétel nélküli szeretetet és korlátlan bőséget fogja megélni, megtapasztalni az életében. Hiszen addigra amik gátolták hogy beengedje az életébe a tiszta Isteni szeretetet, már ott lesz.
És ez egy csodás, boldog életnek a kezdete.

Sok örömmel, Isteni szeretettel várom a kisgyermekeket is erre a csodás, meditatív utazásra, gyógyításra.

Egy alkalom, a legtisztább Isteni szeretet terében, ahol megváltoztatjuk az életedet, 2- 3 órát igényel.

Egy alkalom / 20.000 Ft.

Quantum energetikai kezelés, gyógyítás

Leírás hamarosan ...