Események

Anyával-Szeretetben, Anyai Kapcsolódás Gyógyítása

Időpont: 2023. október 8. 10-17 óráig

Helyszín: Vác

Tanfolyam díja: 30.000 Ft

Leírás: Megtanultuk életünk során, hogy úgy bánjunk magunkkal, társunkkal, gyermekeinkkel, a világgal, barátainkkal, mindenkivel, ahogy anyánk bánt saját magával.

A boldogságunknak, örömünknek alapja, ahogyan kapcsolódunk anyához, apához. Ha az anyaseb nincs begyógyítva, akkor folyamatosan kívülről fogjuk várni a teljességet, ember által, helyzet által, pénz által. Soha nem fogjuk megtalálni a teljességet.

Ezen az 1 napon, intenzív megtapasztalás, transzformáció lesz. Sok gyakorlattal, Forrásemlék meditációval, születési folyamattal, belső gyermek átszeretésével. Dolgozunk generációs mintákon, programokon, hitrendszereken, karmikus fogadalmakon. Ahol elengedünk minden olyan működési mechanizmust ami a szenvedéshez, negatív érzésekhez, energiákhoz kapcsolódik, ami gátolja, blokkolja, hogy tudjunk a legtisztább feltétel nélküli szeretetben kapcsolódni anyához. Minden családban van egy megmentő, egy áldozat, és egy tettes.

Te melyik vagy? Szeretnél továbbra is ebben lenni, vagy élni már végre a saját boldog, életedet szív szerint?


Gyerekeknek Mesemeditáció Életöröm Program Csoportban

Időpont: 2023. október 14. 10 - 11 óráig

Helyszín: Vác

Korosztály: 7 - 11 évesig

Díja: 6000 Ft

Leírás: A gyermekeink, ugyanúgy, az Ő kis világának a szintjén, szenvednek ennek a felgyorsult, eltorzult, félresiklott világnak a feszültségéeitől, stresszétől, megfelelésétől....stb...mint mi felnőttek. Miért is alakul ki egyre több magatartásbeli zavar, újabb és újabb elnevezésben részesítik, amik évekkel ezelött még nem is léteztek. A gyerekek lelkén, testén, pont úgy mint a felnőtteknek, megjelenik a kűlcsínre, külsőségekre, álarcokban eltorzult világ, ahol nem a szeretet, nyugalom, béke, elfogadás, őszinte mosoly az érték, hanem a kűlvilágban megszerezett hatalom, külső hamis test, hamis szavak, tettek és sorolhatnám........ Nagyon-nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekek is legyenek, olyan térben, közösségben ahol szeretettel, támogatással, őszinteséggel, elfogadják, biztonságosan fejlődhet, alakulhat át az Ő kis szépséges világán keresztül. Évek óta gyógyítással foglalkozom, mind felnőttek és gyerekek részére is.

Kis csoportos foglalkozás, így kérlek időben jelezd a szándékodat. Nagyon sok szeretettel várom a gyerekeket egy csoda, ÉLETÖRÖMBE, gyógyító meditációra, ahol megérkeznek a harmóniába, önbecsülésükbe, önbizalmukba.