Rólam

Tizenéve járom az önmegismerés útját. Már elég korán 14 évesen megkaptam az első mély élményt az életemben. 1989-ben egy komoly betegségben itt hagyta anyukám ezt a fizikai síkot, és 4 gyermeket, köztük a legkisebb testvéremet aki akkor 6 hónapos volt. Én voltam a legidősebb ezért rám hárult az a feladat, hogy felneveljem mint az "anyukája" az elkövetkezendő években. Innentől elindult bennem a kérdések sorozata, hogy mi a boldogság, egészség, lélek, harmónia, béke és minden ami egy kiteljesedett boldog élethez vezet. Rengeteg tanfolyam következett az életemben mint természetgyógyászok, nyitott orvosok, sok alternatív módszert megismertem, megtanultam az egészségről. Mitől is vagyunk Egész-ek! Közben megszületett a két gyönyörű kislányom, Angyalkáim.

És innentől kezdtem belemélyedni a spiritualitás, a testi-lelki-szellemi egészség megismerésébe, megteremtésébe. 7 éve kezdtem az igazi mély meditációk megtanulását, megtapasztalását. Itt éreztem, hogy milyen fantasztikus megismerni magunkat, meghallani a belső csendet, szívünket, lelkünket. Megtapasztalni ezt a belső nyugalmat ami mindenkibe ott van, csak elő kell hívni.

Több fajta meditációs technikát kipróbáltam, megismertem az évek alatt. A  Forrásemlék  Gyógyító meditáció, szerelem lett az első találkozásra. Amikor először és aztán folyamatosan tapasztaltam magamon a gyors , kézzel fogható változásokat az életemben, akkor eldöntöttem, hogy ezt a csodás módszert minnél több embernek megmutatom. Hiszen mindenki szeretne örömöt, boldogságot, szerelmet, bőséget az életében. Ez a technika megmutatta nekem hogy hogyan tudunk egy olyan más tudatállapotba kerülni ahol a szándék és megfigyelés által azonnali változásokat, manifesztációkat tudunk megteremteni. Megtanulhatom hogyan legyek egyre többet az örömben, szeretetben. Hogyan tudom megtartani a belső fókuszomat, harmóniámat , bármi is történik a külvilágban. Ezt a technikát csoportban, és személyre szabottan is vezetjük. Mindkét módszer fantasztikus hatékonysággal bír, azonnali eredmények születnek. Ez a módszer a MINDENRE és BÁRMIRE képes technika, nincsenek határok, nincsenek hónapok a változásra, itt és most történik a változás. Csodás visszajelzéseket kapok a meditációk után, mint a rakéták olyan fejlődést, növekedést élünk meg itt és most. Végtelenül hálás vagyok és megtiszteltetésnek érzem, hogy ezt a rendkívül hatékony módszert megmutathatom embereknek, ami által megtapasztalhatják az igazi szív szerinti örömöt, boldogságot, szerelmet, könnyed bőséget.

Csordultig tele van a szívem hálával, ahogy látom, megtapasztalom a meditációk utáni gyors, változásaikat az életükben. Hiszen ezért vagyunk itt a földön, hogy tapasztaljunk, szeressünk és elhiggyük hogy társteremtők vagyunk, bármit megtudunk teremteni a boldog, egészséges, szerelmes, szeretettel teli életünkhöz.