A  Gyógyító Meditációról

Forrásemléknek nevezünk minden olyan alapélményt, tapasztalást, traumát, amely erőteljes érzelmi töltettel bír. Ezek a forrásemlékek jöhetnek a jelen életből, a fogantatástól a jelen pillanatig, de jöhetnek előző életekből, vagy akár a felmenőktől, generációs mintaként. 

A Forrásemlék Gyógyító Meditáció lényege, hogy mély megértésekhez és a felszini tisztogatás helyett, egy határozott szándékkal, ahhoz a karmikus forrásemlékéhez menjünk, ahonnan elindul egy adott probléma. Ezt egy nagyon ősi technikával tudjuk elérni, ahol a szándék és megfigyelés által azonnali változásokat tudunk elérni, létrehozni az életünkben, a mintáinkban, hitrendszerinkben, programjainkban. A meditáció során az agy dominánsan delta agyhullámra kerül, amely a mélyalvás állapota, a gyakorlás során egyfajta éber mélyalvásba kerülünk. A meditáció hatására aktiválódnak a karmikus emlékek, s ez elég mély tudatállapot ahhoz, hogy forrásemlékek keresésébe kezdjünk, s ha megtaláltuk, feloldjuk a traumatikus emlékeket a tiszta tudatossággal való kapcsolaton keresztül. 


Ezt 8-as csakrás meditációnak is nevezzük, mert nem csak a testen elhelyezkedő 7 csakrával dolgozunk hanem, a testen kívül elhelyezkedő 5 magasabb tudatosság csakráival is. Ide tartozik az első Isteni tudatosság központja, a megszerzett képességeink, tudásunk az összes életünkből, női férfi energiák egyesülése, természet feletti képességünk, és az Isteni egység.

Ezzel a meditációval megláthatom igazi valómat, tiszta szándékomat, célomat, kérhetem minden blokk, félelem feloldását. Kinyithatom a szívem a világra és megélhetem a valódi boldogságot, bőséget, szerelmet, szeretetet.

Az élet minden területével dolgozunk, amin úgy érzed elakadásod van, vagy nem azt éled amire igazán vágysz.

Ha szeretnél igazi változásokat az életedben, ha szeretnél boldogan, szerelemben, örömben, könnyed bőségben, egészségben, szeretetben, vagy elakadtál ezen az úton, az életed bármely területén, akkor szeretetettel várlak egy csodás utazásra.💖

Egyéni tapasztalások

Zoli:

"Sziasztok, kedden Bettyvel csináltunk egy személyre szabott meditációt, oldást, gyógyítást, igazából nem találom a megfelelő kifejezést az átélt érzésre. Nagyon mély volt, rendkívül intenzív, nem hittem volna például azt, hogy én egyáltalán tudok sírni. Jelentem tudok, patakokban folyt a könnyem. Fantasztikus élmény volt, szeretném újra és újra átélni. Másnap egy nagyon sikeres napom volt, amit egy dolog árnyékolt be, mégpedig a pszichológusom, aki azt merészelte mondani, hogy lehetőleg mellőzzem az ilyen jellegű mély állapotot, mert akár rosszabbodhat is a jelenlegi mentális állapotom. Mondtam neki, hogy nekem ez a pár meditáció többet adott mint a 14 év pszichoterápia, gyógyszerek és ellátások, így inkább Őt mellőzöm. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy éljen át egyszer egy egyéni kezelést, garantáltan függő lesz. Még egyszer köszönöm szépen Betty, hogy elkalauzoltál ebbe a mély állapotba, és csodát vittél végbe."


Rita:

"Szia Betty! A tapasztalatom/magamra csodálkozásom avatatlan szem számára apróságnak tűnhet, de mi tudjuk, hogy ezekből az "apróságokból" áll össze az élet... Elmesélem. Peti este fáradtan jött haza. Korábban telefonon megbeszéltük, hogy nehéz napom volt, várom haza és jól fog esni egy nagy ölelés. Amikor hazaért meg is öleltük egymást, de nekem később, vacsi után megint szükségem volt rá. A kanapén ült, én elé álltam és ölelésre tártam a karom. Ő nem állt fel, ülve maradt és rázta a fejét. Korábban ezen megsértődtem volna, de most rákérdeztem mi baj. Csak annyit mondott. hogy nem áll fel, menjek oda én. Korábban elgondolkodtam volna miért "szivat", de most szó nélkül mentem oda Hozzá, letérdeltem, hogy megölelhessük egymást. Végül egy szeretetteljes ölelés után kiderült, hogy nagyon fáj a dereka. Teljesen természetes volt az egész és csak késöbb "esett le", hogy ezt néhány hete másképp csináltam volna és valószínűleg durcázással végződött volna... Nem feltételeztem semmi rosszat, " hatalmi harcot", ahogy esetleg korábban tettem volna, így békés, szeretetteljes maradt az esténk. Köszönöm Betty, hogy segítesz az úton."


Kati:

"Szia Betty! Alapvetően a legnagyobb változás, amit általánosságban érzek,az a higgadtság, nyugalom. Mintha több megértéssel tudnék az emberek felé fordulni. Nem húzom fel magam mindenen. És, hogy ez nem akkora megerőltetés, nem kell rákoncentrálnom, mint korábban, hanem úgy, magától jön. Régóta vágytam erre az érzésre. És, hogy próbálok mindenkit hasonló megértésre ösztönözni, hogy ne csak a saját igazát lássa. Illetve nem akarok mindig, mindent megmagyarázni, és nem akarok mindig, mindenbe beleszólni. Hálásan köszönöm a tapasztalásokat, változásokat."


Rita:

"Olyan vagy nekem, mint egy fáklya... Mész előttem és bevilágítod, mutatod az utat."


Ari:

"A gyógyító meditáció számomra egy könnyedséget, könnyebbséget jelent. Hiszem, hogy mindannyiunknak vannak megoldatlan blokkjai az életében, melyekről nincs tudomása hogyan is deríthetné ki, mi az valójában? A meditáció egy gyengéd módszer terheink letételére, általa sokkal könnyebb lesz az életünk. Betty különleges figyelmével, feltétel nélküli elfogadásával, szeretetével pedig igazán megnyugtató a folyamat, melybe bátran beleengedhetjük, rábízhatjuk magunkat."


Bea:

"Már az első alkalmas személyre szabott Forrásemlék  Gyógyító Meditáció után elindult egy pozitív változás az életemben. Elkezdtek rendeződni bennem dolgok és körülöttem a helyzetek, az emberek. Csodálatos út, utazás mély megélésekkel és tapasztalásokkal mind a meditáció alatt, mind utána. Hálásan köszönöm szépen Betty!"


Marci:

"Hát ez nagyon durva" - mondta a 18 éves Marci, akinek komoly problémái voltak, hogy bármi is könnyedén működjön az életében. Érettségi előtt van és nem tudott sikereket elérni az iskolában sem, bukásra állt a tantárgyakból annak ellenére, hogy amit tudott az megtett. Egy újjászületés meditáció után, kb 1 hét múlva kaptam a visszajelzést a szüleitől, hogy könnyedén megy a tanulás és 4-eseket és 5-ösöket hoz a tantárgyakból. " Megyek hozzád havonta, hogy megváltoztassam az életem többi területét is".


Magdi:

"Bettyvel több, mint 20 éve vagyunk barátnők. Ha ő minden mentes sütit eszik, én mindent kérek, ami az övéből kimaradt. Sok mindenben nagyon különbözünk. Évekkel ezelőtt kérdezte meditálnék-e vele. Én: " Csak akkor, ha ki írom a homlokomra, hogy kihívás!" Teltek az évek. Változtunk, változtam. Soha sem befolyásolt. Kérdezett, és meghallgatott. Ismét szóba került a meditáció. Én: "Katolikus vagyok... Nekem ez nem fér bele." Újabb évek, újabb nehézségek. Aztán pusztán baráti szeretetből felajánlottam, ha szeretne gyakorolni, és kellek a csoportba , hát rendben. Azt hittem én teszek neki szívességet. Nem mondom, hogy nem furcsa, hiszen millió és egy kérdésem van. Sok mindent nem is értek... De hiszek, nyugodtabb és boldogabb vagyok. Másképp látok és élek meg helyzeteket, elengedek barátnak hitt ismerőst, kezdem elfogadni a halált... Barátként látom, hogy Bettynek is vannak nehezebb időszakai, és jól esik, hogy felvállalja, dolgozik a boldogabb, kiegyensúlyozottabb életért. Mint én. És kiderült egy az Istenünk. Köszönök mindent, büszke vagyok rád! "


Eszter, 8 hónapos kismama:

"Igazából nekem a meditáció volt katartikus élmény, hihetetlen, szinte felfoghatatlan, hogy mire képes ilyen mély tudatállapotban a test és a lélek. Utána megkönnyebbülést éreztem mintha mázsás súlyok estek volna te rólam. Köszönöm."


Brigi:

"Mióta az eszemet tudom foglalkoztat a tudat, hogy ki vagyok én. Mi az én utam?... Nem volt az életemnek olyan területe ami ne lett volna generációsan és karmikusan, meg úgy minden hogyan nehéz. 2020 nyarán találkoztam először a Forrásemlék Gyógyító Meditációval, az első pillanattól kezdve magával ragadott, beszippantott. Elindultam egy belső úton, nagy változások indultak el az életemben. Január utolsó hétvégéjén részt vettem Betty alap tanfolyamán. Álmomban sem gondoltam volna, hogy mindaz amiről addig azt hittem a "mindenek mindene" csak egy parányi kis fénymag volt. Csepp a tengerben... 4 hét telt el Betty alap tanfolyama óta és azt hiszem alapjaiban változott meg minden az életemben. MINDEN!!! Ez a hétvége csodálatos volt, mint egy beavatás, elindultam egy úton és Betty segítségével megkaptam minden tudást ahhoz, hogy megváltoztathassam az Életemet, hogy a meditációimat önállóan folytathassam. Egyre közelebb kerülök magamhoz, azt hiszem ez az állapot már semmi korábbihoz sem fogható. Hálás szívvel köszönöm neked Betty, azt a hatalmas szeretet ami vagy! Olyan sok csoda lengi körül a mindennapjaimat amiért nem lehetek elég hálás neked és Forrásemlék Gyógyító Meditációnak. Ha csak egyet kívánhatnék most ebben a pillanatban az az lenne, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson a Forráemlék Gyógyító Meditáció ."


Adri:

"Már az első csoportos  Forrásemlék Gyógyító  Meditáció után éreztem a pozitív változást az életemben. A szívnyitó meditáció után egyszerűen kicsattantam a boldogságtól. Aztán elmentem Bettyhez egy személyre szabott meditációra, ahol olyan mély sérelmeket tudtunk oldani, hogy az életszemléletem teljesen megváltozott.Nem mondom, sugárban folytak a könnyeim, de utána olyan könnyűnek és felszabadultnak éreztem magam, mint még soha! Betty mindig segítőkész volt, és minden kérdésemre válaszolt. Több csoportos meditáció után Betty tartott egy kezdő tanfolyamot, ahol megtanultuk, hogy a mindennapi életben saját magunk hogyan tudjuk hasznosítani a Forrásemlék Gyógyító Meditációt, és hogyan tudunk rég elfeledett sérelmeket feltárni és meggyógyítani. Elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy Bettyt megismerhettem és általa egy olyan világot, ahol szeretet van, elfogadás és hála."


Katinka:

"Az első találkozásom a Forrásemlék  Gyógyító Meditációval,  közel egy éve történt, a Vivéka Jógastúdió nyílt napján, csoportos meditáció keretében. Felejthetetlen és mély élménnyel gazdagodtam. Legnagyobb döbbenetemre patakokban folytak a könnyeim, több felismeréssel zártam a délutánt. Ezután részt vettem a Betty által szervezett Golden Father és Golden Mother napokon.

A meditációk során úgy éreztem magam, mint aki hosszú utat követően hazaért, rátaláltam a saját belső erőmre. Segítségemre volt abban, hogy jobban tudjak kapcsolódni önmagammal és másokkal, hogy elfogadó és befogadó legyek. Sokszor nehéz volt szembenéznem a belső blokkjaimmal és szívsebeimmel, de folyamatosan tudtam és tudok gyógyulni, gyarapodni az alkalmak során. A megélt tapasztalatok pozitív változásokat hoztak az életembe. A gyógyító meditáció egy szemléletformáló, szabadságot, és aha-élményeket adó csodálatos utazás. Felismertem, mennyi minden van, amit saját magamnak adhatok az életemben.

Hálásan köszönöm, Betty, hogy megmutattad ezt a világot, amiben őszinte és feltétlen nélküli szeretettel, elfogadással, figyelemmel és hálával kapcsolódhatunk magunkhoz és egymáshoz. Köszönöm, hogy segítesz haladni az úton. Hatalmas ajándékként tekintek a Forrásemlék Gyógyító  Meditációra és Rád is."